Hnusné nacistické zombie z Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Hnusné nacistické zombie z Call of Duty: WWII

Hnusné nacistické zombie z Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

3

Prohlédněte si v galerii hnusné nacistické zombie, které potkáte v oblíbeném módu nového dílu Call of Duty.

Reklama

Glen Schofield, šéf studia Sledgehammer Games, na svém osobním twitterovém účtu zveřejnil tři obrázky, které ukazují zombíky z oblíbeného módu. Ten nebude chybět ani v letošním Call of Duty s podtitulem WWII, který vrací sérii do druhé světové války.

S těmito a mnohými dalšími nacistickými zombíky se setkáme v Nazi Zombies módu, který kráčí ve šlépějích klasického Zombies módu. V tomto kooperativním režimu budeme hledat umění, které nacisté ukradli, a při tom narazíme na nemrtvé.

Minulý týden jsme se rovněž dozvěděli, že zombie mód ve WWII bude děsivý. Vývojáři ho zasadili do kuriózního, děsivého prostředí, které je založeno na lokalitách z druhé světové války. Senior director Jon Horsley v otázkách a odpovědích na PlayStation Blogu zmínil bavorskou vesnici s krvavou kanalizací, zničenou laboratoří a hnusnými hroby, které ukrývají nějaké to tajemství. V tomto děsivém místě se setkáme s celou řadou zombíků, kteří nás budou chtít zabít, respektive sežrat.

Díky zasazení se setkáme s různými typů zombíků. Horsley prozradil, že ve hře nebudou chybět rychlí protivníci, kterým bude opravdu těžké utéct, stejně tak zombie s plamenometem. Vynalézaví hráči budou se zombíky bojovat nejen za použití běžných střelných zbraní, které budete postupně vylepšovat, ale využijí k tomu i předměty v okolí. Například můžete otočit stoly a vytvořit si tak barikádu, nebo sáhnout po motorové pile a zombíky rozkrájet na maděru. „Prostředí může být skvělým spojencem, pokud víte, jak ho použít,“ dodává senior director Jon Horsley. Samozřejmostí jsou i odměny, některé budou trvalé, jiné dočasné.

Připomeňme, že minulý týden byla více odhalena příběhová kampaň pro jednoho hráče a následně jsme se dočkali podrobnějších informací o hlavních postavách (zde a zde). Zároveň připomínáme trailer věnovaný zombíkům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama