Hobo: Tough Life Novinka Hobo: Tough Life vychází v plné verzi

Hobo: Tough Life vychází v plné verzi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Přežijete nástrahy ulice?

Reklama

Vývojáři z ostravského studia Perun Creative na dnešní den naplánovali vydání plné verze svého survival RPG Hobo: Tough Life, ve kterém se vžijete do kůže člověka bez domova.

Hra opouští program předběžného přístupu na Steamu po téměř čtyřech letech vývoje. S příchodem verze 1.0 se hráči dočkali třeba vylepšené grafiky a vizuálních efektů, nových zvuků a rozšířeného soundtracku nebo úplně nových oblastí ve světě, který je silně inspirovaný reálnými českými městy.

Z důvodu řady změn vývojáři doporučují začít úplně novou hru. Starší uložené pozice sice i nová verze podporuje, ale nemusí s nimi fungovat úplně stoprocentně.

Vývoj ani s vydáním plné verze úplně nekončí. Autoři do budoucna plánují titul i nadále podporovat formou oprav, aktualizací či nových jazykových mutací.

Časem bychom se měli dočkat i verzí pro konzole. Souběžně s podporou Hobo: Tough Life bude navíc v Perun Creative vznikat úplně nový projekt, o kterém však zatím vývojáři nechtějí mluvit.

Pokud se chcete o hře dozvědět více, tak vás odkážu na naše čerstvé dojmy z hraní plné verze, které jsme doprovodili živým hraním.

Hobo: Tough Life si můžete v digitální, fyzické i sběratelské edici zakoupit v Xzone. Jak se vám hra líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama