Hodina z hraní American Truck Simulator
American Truck Simulator Novinka Hodina z hraní American Truck Simulator

Hodina z hraní American Truck Simulator

Michal Burian

Michal Burian

19

Vůbec poprvé se můžeme podívat na americké trucky od SCS Software hezky v pohybu.

Reklama

Dnešní den bych oficiálně prohlásil za svátek pro všechny milovníky simulátorů s kamiony. České studio SCS Software kromě práce na Scandinavia DLC pro Euro Truck Simulator 2 tvrdě maká na nové hře s americkými trucky.

American Truck Simulator by měl celkově těžit z práce na ETS2 a pochlubit se novinkami, včetně detailnějšího interiéru, lepší grafiky a hlavně to vypadá, že konečně budou města více rozsáhlá a nebyla tvořena podle jedné nudné šablony jako v Euro Truck Simulator 2.

Hra je stále ve vývoji a nemá stanovené datum vydání. SCS Software alespoň fanoušky potěšili vůbec prvními gameplay záběry, které pocházejí z rané alfa verze a mají necelou hodinu. Omrknout tak můžete spoustu věcí. Na začátku vývojář zaparkuje cisternu ve firmě, aby si následně mohl vybrat další náklad z rychlých zakázek. Vybere si převoz dynamitu v kalifornském městě Oxnard.

Po pár minutách se přesouváme k další zakázce. Tentokrát se vydáme na delší cestu, kdy přijde na řadu déšť. Vidět můžete výběr zkušeností, kdy si hráč určuje, jakou licenci si koupí. Celkově rozhraní připomíná ETS2, což není na škodu, protože menu je přehledné a hráči ETS2 se v něm alespoň vyznají a nebudou zmateni.

To už se dostáváme do svého vlastního tahače a vydáváme se pro zakázku. Možná někteří z vás budou zklamáni, vypadá to, že si nebudeme moci koupit vlastní přívěs a s ním vozit nejrůznější náklady. Bude to stejné jako v ETS2. Tedy, na začátku hry budete jezdit pro různé firmy, abyste si vydělali peníze na vlastní kamion. Poté si ho koupíte a můžete cestovat po celé Americe a vybírat si zakázky, které vám zrovna padnou do oka.

Na celé video se rozhodně podívejte, stojí za zhlédnutí. Už na první pohled je poznat vylepšený grafický kabátek, rychlejší načítání a celkově bych řekl, že je ATS oproti ETS2 více propracovaný. Co myslíte?

Kdybych měl video shrnout, tak jsme toho viděli hodně. Několik měst, interiér různých kamionů, dopravu, déšť, noc, všelijaké zakázky, herní menu nebo načítání, ale bohužel nám nebyla ukázaná celá část mapy, pouze jižní část Severní Ameriky, tedy Kalifornie. Je to z toho důvodu, že při vydání bude hra obsahovat pouze Kalifornii a několik sousedních států. Postupně se však bude rozšiřovat. Eventuálně bychom se tak mohli dočkat severní části, kde by mohl být sníh.

Z vývoje American Truck Simulator

Nakoukněte do zákulisí American Truck Simulator a podívejte se, jak se taková hra vyvíjí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama