Hollowpoint vypadá na zábavnou co-op střílečku
Hollowpoint Novinka Hollowpoint vypadá na zábavnou co-op střílečku

Hollowpoint vypadá na zábavnou co-op střílečku

Michal Burian

Michal Burian

Někomu může vadit, že je to poněkud arkádovější, ale to byl záměr tvůrců Crackdown 2.

Reklama

O připravované kooperační střílečce Hollowpoint pro čtyři hráče od Paradox Interactive a Ruffian Games (Crackdown 2) toho moc nevíme, a tak jsme vděčni za každou maličkost. Dnes jsme se dočkali krátkého příběhového traileru, který nás seznámí s tím, že Hollowpoint je označení pro žoldáka korporací. Žoldáci později nebyli potřební, stalo se tak poté, co začali fungovat roboti ovládané umělou inteligencí. Žoldáci tak přišli o práci a brzy poté začala světová válka.

V roce 2049 byla planeta navíc zničena jednou z největších bouří v historii. To je navíc den, kdy se ke slovu opět dostávají Hollowpoints (žoldáci), kteří chtějí změnit bezohledný svět budoucnosti.

V Hollowpoint dostanete na starost čtyři vysoce kvalifikované agenty známé jako Hollowpoints. Jak jsme si vysvětlili výše, jde o vojáky 21. století. Chcete-li přežít, musíte vybudovat svůj tým a rozvíjet individuální schopnosti každého jedince. Dále nakoupit nejlepší zbraně a výstroj a to vše vylepšovat k dokonalosti. V online se můžete spojit s dalšími třemi spolupráci a společně se vydat do práce, čekají na vás procedurálně generované úrovně.

Hollowpoint vyjde na PC a PlayStation 4 a vidíte dobře, jde o 2D/3D co-op akci, která by mohla být zábavná.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama