Homefront 2 a Prey 2 v registrech Steamu
Homefront: The Revolution Novinka Homefront 2 a Prey 2 v registrech Steamu

Homefront 2 a Prey 2 v registrech Steamu

Michal Burian

Michal Burian

16

Oba profily byly nedávno aktualizovány. Odhalí se nám pokračování Homefrontu od Cryteku společně s Prey 2 na červnové E3?

Reklama

Registry Steamu pravidelně odhalují hry, které jsou ve vývoji a nebyly dosud oficiálně oznámeny. Nově se v nich objevilo dosud neoznámené pokračování first-person střílečky Homefront. První díl vytvořilo Kaos Studios (PC verzi Digital Extremes) ve spolupráci s THQ. Ta se však pro druhý díl domluvila s Crytekem (tvůrci série Crysis). THQ ovšem zbankrotovalo a značku si pro sebe odkoupila právě firma Crytek.

To s akcí Prey 2 je to mnohem složitější. Bethesda ji oznámila již v únoru 2011. Pak následovalo několik odkladů a nakonec se objevily nejrůznější spekulace, že je titul zrušen, apod. Vše ale vysvětlil Nathana Cheevera, designéra v Human Head, který na svém Twitteru v říjnu loňského roku objasnil, že Prey 2 není zrušen, jen je u ledu. To znamenalo, že se na pokračování delší dobu nepracuje. Teď to ale vypadá, že bychom se brzy mohli dočkat nového oznámení.

Zenimax (mateřská společnosti Bethesdy) si nedávno registrovala dodatečnou ochrannou známku pro Prey 2 a 4. května rovněž došlo k aktualizaci titulu v databázi Steamu

Možná nás Crytek s Bethesdou na E3 překvapí a odhalí své nové hry. E3 startuje v Los Angeles již 10. června. Nezapomeňte nás sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama