Homefront – herní doba, HW nároky a trailer
Homefront Novinka Homefront – herní doba, HW nároky a trailer

Homefront – herní doba, HW nároky a trailer

Michal Burian

Michal Burian

4

Na internetu se v průběhu včerejšího večera objevily nové informace o akci Homefront.

Reklama

Nejprve se pojďme podívat na velmi zajímavou informaci. Tou je u dnešních stříleček velmi důležitá celková herní doba. Zach Wilson, senior singleplayer designer, kolegům ze serveru CVG sdělil, že kampaň pro jednoho hráče by měla vystačit na osm hodin.

"Na kampani pro jednoho hráče jsme si dali dost záležet. Některým hráčům bude singleplayer trvat osm hodin, jiným zase déle než osm hodin," řekl Wilson.

"V Homefront jsou různě náročné úrovně, které vyžadují odlišný přístup a hlavně dovednosti hráče. Při hraní jsme již několikrát viděli, že hráči hra zabrala více než osm hodin, někteří hráli i celý den," dodal vývojář.

Výše zmíněné můžeme s klidným svědomím potvrdit. Homefront je velmi zajímavá střílečka, jež nás v mnohých ohledech překvapila. Teď už se ale pojďme podívat na hardwarové nároky, které zveřejnila vydavatelská společnost THQ:

Minimální:

Operační systém: Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7 Procesor: Intel Core Duo 2.4 GHz nebo AMD Athlon X2 2.8 GHz Grafická karta: s 256 MB pamětí a podporou Shader Model 3.0 (GeForce 7600 GT či ATI Radeon 1600 XT) RAM: 1 GB RAM (XP) a 2 GB RAM pro Visty a Windows 7 Volné místo na disku: 10 GB

Doporučené:

Operační systém: Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7 Procesor: Quad Core procesor (AMD / Intel) Grafická karta: NVIDIA GeForce 460/ATI Radeon HD 5700 nebo lepší RAM: 1 GB RAM (XP) nebo 2 GB RAM pro Visty a Windows 7

Závěrem pro vás máme nejnovější trailer, který pochází z Xbox 360 verze hry a nabízí mj. odstřelování v multiplayeru:

Homefront vychází v Evropě 11. března letošního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více informací se dočtete v nedávném preview.

Pokud se na Homefront těšíte nebo vás pouze zajímá, tak sledujte Zing v průběhu následujících týdnů. Brzy vám totiž přineseme dojmy z hraní i s video-blogem a rozhovorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama