Homefront: The Revolution - Philadelphie roku 2029 je nebezpečným místem
Homefront: The Revolution Novinka Homefront: The Revolution - Philadelphie roku 2029 je nebezpečným místem

Homefront: The Revolution - Philadelphie roku 2029 je nebezpečným místem

Michal Burian

Michal Burian

17

Nový trailer přibližuje podmínky při okupaci Severní Ameriky <strong>+ beta a datum vydání</strong>.

Reklama

Homefront: The Revolution nebude klasickým pokračováním, sice se odehrává čtyři roky po začátku okupace Severní Ameriky a dva roky po událostech z prvního dílu, ale jinak s původní hrou nemá moc společného. Bývalí zaměstnanci britského Cryteku pod dohledem vydavatelské společnost Deep Silver připravují akci odehrávající ve v otevřeném světě, který bude zastupovat okupovaná Philadelphie s denním a nočním cyklem. Právě tohle americké město přibližuje nový trailer.

Philadelphie bude rozdělena do tří zón. Žlutá zóna je hustě osídlená a řadí se mezi domov pro utlačované Američany. Dle vývojářů jde o takový mix policejního státu a ghetta slumu, lidé jsou v útlaku a pod neustálým dohledem. Na území operují jednotky odporu. Oproti tomu Zelená zóna je bohatá, žijí zde Korejci, zatímco Červená zóna je nestabilní, plná krveprolití.

Vašim úkolem bude se v kůži Ethana Bradyho postavit do čela odboje proti Severokorejské okupační armádě. Svět má reagovat na vaše činy. Rozpoutat revoluci ale není nic snadného, zvlášť když má váš nepřítel podstatnou výhodu v moderních technologiích, palebné síle a obraně, i vzdušné podpoře. Proto se musíte vrhnout na guerilla akce - sabotáže, infiltrace a léčky. To bude váš denní chleba v okupované Philadelphii.

V únoru navíc proběhne uzavřené beta na konzoli Xbox One. Pokud máte zájem si hru před vydáním vyzkoušet s dalšími třemi kamarády a zahrát si různé on-line kooperační mise, tak se zaregistrujte na oficiálních stránkách.

Homefront: The Revolution vyjde 17. května 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Potvrdily se tak spekulace, které šířily zahraniční obchody v minulém týdnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama