Homefront: The Revolution - update, nové DLC a podpora PS4 Pro
Homefront: The Revolution Novinka Homefront: The Revolution - update, nové DLC a podpora PS4 Pro

Homefront: The Revolution - update, nové DLC a podpora PS4 Pro

Michal Burian

Michal Burian

16

V novém dodatečném balíčku se hráči podívají na venkov.

Reklama

Homefront: The Revolution se při vydání neukázal v nejlepším světle, hra pořádně nefungovala na žádné platformě. Vývojáři z Dambuster Studios na problémech zapracovali a naslouchali komunitě. Díky tomu se tahle střílečka v dnešní době hraje už mnohem lépe. Hráči si tak mohou užít boj za svobodu Filadelfie, kterou obsadily okupační jednotky KLA.

Pro Homefront: The Revolution v dohledné době má vyjít obrovská aktualizace, která krom jiného připraví hru na nový dodatečný obsah, přidá podporu pro PlayStation 4 Pro a také HDR. Na PS4 Pro poběží HUD a další elementy v nativním rozlišení 4K.

Zítra navíc vyjde dodatečný balíček Beyond the Walls. Jak název napovídá, na hráče čeká dobrodružství mimo Filadelfii. Ulice Filadelfie v kůži Ethana Bradyho vyměníte za venkovské prostředí v Pensylvánii, kde se zrodila myšlenka na nezávislost. Právě tohle místo představuje poslední šanci pro Ameriku k ukončení totalitní okupační hrůzovlády KLA.

„Amerika prožívá svoje nejtemnější chvíle, ale světélko naděje se objeví ve chvíli, kdy se zpoza městských zdí ozve zoufalá žádost o pomoc od agenta NATO. Tvrdí, že má informace, které by mohly vést k ukončení okupace – dostane se k němu hnutí odporu dřív, než zasáhne KLA…?“ dočteme se na Steamu.

Obrázky z Beyond the Walls DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama