Novinka Hood: Outlaws & Legends představuje charaktery

Hood: Outlaws & Legends představuje charaktery

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dalších informací o hře se dočkáme na The Game Awards 2020.

Reklama

V srpnu byla oznámena PvPvE multiplayerovka Hood: Outlaws & Legends, kterou mají na starosti vývojáři ze Sumo Digital a vydání zaštítí Focus Home Interactive.

Ve hře si zahrajeme na zbojníky, kteří budou rozděleni do dvou týmů (ti hodnější a ti méně), přičemž se budou předhánět o to, komu se jako prvnímu podaří ukořistit poklad nevídané hodnoty, který ale přirozeně hlídají NPC postavy a také různé pasti.

Jednotlivé hratelné postavy zde pak budou rozděleny do herních tříd, kdy každá z nich bude mít své vlastní speciální dovednosti, výbavu a nějaké ty mystické schopnosti.

Tým nás proto seznamuje s příběhovým pozadím několika charakterů skrze čtyři kratičké ukázky.

Tu první naleznete v náhledu a zaměřuje se na samotného Robina Hooda, jenž ve hře bude hrát roli rangera.

Následující ukázka se točí kolem temného osudu Marianne Fitzwalter, zastupující ve hře huntera, která se rozhodla pomstít smrt svého otce.

Brawler neboli bitkař či výtržník bude zastoupen Johnnem Nailerem, jehož můžete znát pod přezdívkou Little John, a jenž kdysi pracoval se svým otcem v oblíbené kovárně, ale nyní bojuje s Robinem po jeho boku proti opresivnímu režimu.

Mystik Tooke byl kdysi součástí vládnoucího režimu, avšak po nějaké době zjistil, že jeho postupy a praktiky nejsou příliš správné, pročež se k němu otočil zády.

Jestli vás následně zajímají dodatečné informace, tak se můžete pomalu začít těšit na udílení cen The Game Awards 2020, jenž se uskuteční 11. prosince od 1:00 ráno, kdy se zde dočkáme dalšího obsahu ohledně hry.

Titul by měl vyjít v roce 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama