Tři hry zdarma na Epicu
Novinka Tři hry zdarma na Epicu

Tři hry zdarma na Epicu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Výlet do zbojnického světa a dvojitá dávka RPG her.

Reklama

Minulý týden byl na Epicu ve znamení rozdávání digitální adaptace oblíbené deskovky a simulátoru automechanika. Abychom ale měli v létě co hrát, tak se společnost tentokrát rozhodla, že nám nabídne hry rovnou tři.

Hood: Outlaws & Legends

Tím největším titulem, jenž tentokrát můžete získat, se stává PvPvE multiplayerovka od Sumo Digital, která vás zavede do zbojnického světa Robina Hooda, kde se v rámci jednotlivých zápasů pokusíte získat vysněnou kořist, kdy během toho musíte počítat jak s NPC, tak i s druhým nepřátelským týmem.

Hra vyšla během minulého roku, kdy ohlasy na ní nebyly kdovíjak nadšené, přičemž aktuálně je hráčská základna do velké míry mrtvá, tudíž by ji mohlo toto bezplatné rozdávání alespoň trochu nakopnout. Minimálně na nějaký čas.

Aktivaci provedete zde.

Iratus: Lord of the Dead

Druhým rozdávaným projektem se poté stává tahové RPG s roguelike prvky od společnost Daedalic Entertainment, kde si zahrajete za zlého nekromanta, který si chce postavit svou vlastní armádu, s jejíž pomocí by zahubil lidstvo. Během toho se budete vylepšovat a získávat různé poskoky, kteří však mohou permanentně umřít, tudíž je dobré se na ně příliš neupínat.

Titul lze získat tady.

Geneforge 1: Mutagen

Třetici následně uzavírá fantasy RPG z podivného nového světa, kde se v roli jednoho z čarodějů (Shapers), kteří si umí vytvořit zástupy různých prazvláštních monster, vrhnete do místního světa, v jehož rámci budete mít velkou volnost, zajištující příjemnou dávku znovuhratelnosti a vyzývající k experimentování.

Hru do své knihovničky přidáte na tomto odkazu.

Všechny tituly je možné získat do 7. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama