Horizon Forbidden West údajně už brzy zamíří na PC
Horizon Forbidden West: Burning Shores Novinka Horizon Forbidden West údajně už brzy zamíří na PC

Horizon Forbidden West údajně už brzy zamíří na PC

Jan Urbančík

Jan Urbančík

17
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Známý insider láká na další port PS exkluzivity.

Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že hra Horizon Forbidden West zřejmě obdrží kompletní edici. Objevila se totiž v databázi singapurské ratingové komise, přičemž zřejmě bude obsahovat základní hru a příběhové rozšíření Burning Shores. Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že by kromě PlayStationu 5 mohla hra zamířit také na PC. A jak se zdá, skutečně se tak stane.

Velmi spolehlivý insider billbil-kun totiž v článku pro magazín Dealabs prozradil, že právě Horizon Forbidden West je další PlayStation exkluzivitou, která na PC zamíří. Konverzí 1st party her od Sony jsme se za posledních let dočkali hned několik: Returnal, God of War či Days Gone.

Horizon Zero Dawn, první díl této série, byl také prvním PC portem v rámci této iniciativy. Postaralo se o něj studio Virtuos a zpočátku měl rozporuplné ohlasy, ale výrazného vylepšení se dočkal po patchích od vývojářů z Nixxes. Zda však stojí i za portem druhého dílu, to zatím nevíme. Nejsou to ani dva měsíce, co nám nadělili konverzi Ratchet & Clank: Rift Apart. Na druhou stranu se studio nijak netají tím, že pracuje na více projektech zároveň.

Přesné datum vydání billbil-kun sice nezná, ale tvrdí, že bychom se portu měli dočkat už velmi brzy, dokonce za méně než měsíc. O konverzi bychom se mohli dozvědět na akci State of Play, o které se v posledních dnech hojně spekuluje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama