Horor Rise of Nightmares v detailech
Rise of Nightmares Novinka Horor Rise of Nightmares v detailech

Horor Rise of Nightmares v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Po opravdu dlouhé době a multimediální odmelce se můžeme dozvědět zase něco více o slibně vypadajícím hororu pro Kinect.

Reklama

Jedním z hardcore titulů, na které majitelé senzoru netrpělivě čekají, má být Rise of Nightmares. Díky malém úniku se tak nyní můžeme podívat na spršku detailů, která byla pravděpodobně připravována až na výstavu E3.

Strašidelné a napínavé – velmi dospělý titul na trhu rodinných hříček. Rise of Nightmare nás vezme na strašidelnou pouť plnou násilí a krve.

Unikátní pohybové ovládání – využívejte celé své tělo a bijte se s hordou nemrtvých svou fyzickou brutalitou. RoN zvedá hororový zážitek na zcela novou úroveň.

Prozkoumávejte a řešte záhady – pohybujte se po zámku Viktora s plným využitím svých pohybů, odhalujte tajemství a zjistěte, co se děje ve hlavě šílence.

Různorodá a propracovaná hratelnost – zžijte se s různými zbraněmi a bojovými styly, pližte se potichu a řešte hádanky. Dostane vás Viktor do pasti, nebo se chytne do vaší vlastní?

Kompletní zážitek – filmová, nervydrásající prezentace vás ohromí a uvrhne do zvláštního světa bez úniku.

Rise of Nightmares prozatím zní velmi zajímavě, bez pořádné ukázky ale můžeme jen tápat. Doufejme, že se dostaví už za týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama