The Medium Novinka Horor The Medium má datum vydání

Horor The Medium má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Novinky od Bloober Teamu se dočkáme ještě letos.

Reklama

Polské studio Bloober Team je známé díky svým hororovým hrám. Patří mezi ně například loňský počin Blair Witch, série Layers of Fear anebo Observer, který letos dostane vylepšenou verzi pro novou generaci konzolí. Zároveň už ale od května víme, že studio pracuje na hře The Medium, která je zajímavá hned v několika aspektech. Klasický pohled z první osoby, který vývojáři dosud používali, byl vyměněn za statickou third-person kameru. Neméně zajímavý pak bude soundtrack, o který se postaral jednak hlavní skladatel Bloober Teamu Arkadiousz Reikowski, ale také Japonec Akira Jamaoka, jenž stojí za hudbou v legendární sérii Silent Hill.

Příběh se točí okolo Marianne, která je médium. Člověk, jenž dokáže cestovat do světa duchů. Tady pak přichází to, co je na hře asi nejzajímavější. Budeme se totiž pohybovat v obou světech najednou a v každém budou věci vypadat trochu jinak, což samozřejmě povede k různým puzzlům.

V rámci nového traileru jsme mohli vidět prostředí, v němž se titul odehrává, ale také si poslechnout hudbu od zmiňovaných skladatelů. To nejdůležitější je však samotné datum vydání. To je stanoveno na 10. prosince letošního roku. Hra míří na PC a Xbox Series X/S. Mělo by se jednat o časovou exkluzivitu. Cena je pak na úrovni 41,99€ na PC, u verze pro Xbox je uvedena cena 1429 Kč. Hra bude nicméně dostupná hned v den vydání i ve službě Xbox Game Pass, a to jak na Xboxu, tak na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama