Hororová adventura Kholat nás zavede na Mrtvou horu
Kholat Novinka Hororová adventura Kholat nás zavede na Mrtvou horu

Hororová adventura Kholat nás zavede na Mrtvou horu

Michal Burian

Michal Burian

13

S profesionálními českými titulky vydá Comgad v červnu.

Reklama

Hledáte napínavou hru inspirovanou skutečnou událostí? Potom by vás mohl oslovit připravovaný horor Kholat. Titul se bude odehrávat z pohledu první osoby a je inspirován skutečnou událostí kolem zániku Djatlovovy výpravy. Sledovat budete skupinu ruských studentů, která se vydala na výpravu do severní části pohoří Ural. Tým ale svého cíle nedosáhne – celá skupina zahyne za záhadných okolností. Na místo vyráží záchranná výprava. Nacházejí jen stan, který je rozerván zevnitř. Těla studentů, která ani nejsou zcela oblečena, najdou v okruhu několika stovek metrů. Všechno poukazuje na jakousi událost, která způsobila náhlou paniku a vedla k tragickému chaotickému úniku. Hráč je vržen do oblasti, kde k neštěstí došlo, několik let poté a má šanci odhalit skutečnou příčinu této tragické události.

Na vás čeká otevřený svět, nelineární hratelnost zaměřená na příběh a průzkum světa, objevování hlavní dějové linie se spoustou doplňujících zápletek a prý vysoce kvalitní grafika díky využití technologie Unreal Engine 4.

Za Kholat stojí studio IMGN.PRO, které již na konci loňského roku oznámilo, že hlavním vypravěčem bude známý britský herec Sean Bean. Znát ho můžete hlavně jako Boromira z trilogie Pána prstenů nebo jako Neda Starka z Game of Thrones (Hra o trůny).

„Pracovat s tak báječným hercem jako je Sean Bean byl úžasný zážitek. Přišel s fascinujícím mixem emocí a dramatu. Jsme více než spokojeni s výsledky,” nechal se slyšet spoluzakladatel IMGN.PRO Lukasz Kubiak.

Sean Bean si konkrétně zahraje roli Antonta. Jednoho ze čtyř vypravěčů, kteří pomalu odkryjí příběh hry. Doufám, že nejsem jediný, komu přijde ironické, že Sean Bean dabuje vypravěče ve hře, která se točí kolem smrti.

Kholat: Mrtvá hora vyjde 10. června na PC s českými titulky od Comgadu.

Kholat: Mrtvá hora koupíte v našem obchodě GameExpres za 449 Kč (16,99€).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama