Hotovo. Just Cause 4 skutečně ve vývoji
Just Cause 4 Novinka Hotovo. Just Cause 4 skutečně ve vývoji

Hotovo. Just Cause 4 skutečně ve vývoji

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Rico Rodriguez bude řádit už počtvrté.

Reklama

Autoři Just Cause, TheHunter a Mad Maxe ze studia Avalanche zjevně nelení. Ve spolupráci s id Software a Bethesdou připravují RAGE 2 a včera došlo k oznámení survival akce Generation Zero, kterou si studio vydá samo. Mnozí proto začali očekávat, že když vznikají dva projekty Avalanche, na čtvrtý díl Just Cause, o němž se delší dobu spekuluje, hned tak nedojde. Ale opak je pravdou.

Na reklamních plochách klienta Steamu se včera jen tak pro nic za nic objevil titulní obrázek Just Cause 4, který již nabádá na předobjednávku. S obrázkem je spojeno tlačítko, které vás má přesměrovat na více informací, tedy na stránku obchodu Just Cause 4, ale ta ještě není veřejná, takže se na ni nedostanete. Je tedy jasné, že Steam začal na nové explozivní dobrodružství Rica Rodrigueze lákat poněkud předčasně. Protože úniků není nikdy dost.

S ohledem na tohle všechno samozřejmě platí, že v tuto chvíli toho o hře moc nevíme, dokonce není ani jisté, jestli má projekt opravdu na svědomí Avalanche Studios. S jistotou se však vrátí Rico Rodriguez, protagonista všech předešlých dílů, a jeho věrný hák na laně. Obrázek navíc nasvědčuje tomu, že opět dojde na tropické prostředí charakteristické pro první dva díly (ačkoliv mapa Panau z Just Cause 2 nabízela i pouště a zasněžené hory). V Just Cause 3 jsme navštívili souostroví Medici inspirované zeměmi jižní Evropy.

K potvrzení existence Just Cause 4 došlo přes Steam, je tedy jistotou i vydání na PC, ale hra nepochybně zavítá také na PS4 a Xbox One. Na více informací si však budeme muset počkat, s největší pravděpodobností bude hra oficiálně odhalena během tiskové konference Square Enix na E3, která startuje 11. června v 19:00 našeho času.

Jen tak mimochodem, jedná se o další hru, která byla součástí masivního úniku prostřednictvím nabídky kanadského Walmartu. Kromě Just Cause 4 a RAGE 2 již víme o LEGO DC Villans a novém Assassin's Creed s podtitulem Odyssey. Teď prosíme nového Splinter Cella!

Hotovo. Just Cause 4 skutečně ve vývoji
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama