Hráče Company of Heroes 2 čeká placené rozšíření Victory at Stalingrad
Company of Heroes 2 Novinka Hráče Company of Heroes 2 čeká placené rozšíření Victory at Stalingrad

Hráče Company of Heroes 2 čeká placené rozšíření Victory at Stalingrad

Michal Burian

Michal Burian

7

Za necelých 8 euro dostanete nové bitvy za Sověty pro Turning Point mód, včetně kooperačního scénáře, sólových výzev a bitev proti počítači.

Reklama

Společnost Sega detailněji představila plánované placené rozšíření strategie Company of Heroes 2 s názvem Victory at Stalingrad. DLC vyjde 12. listopadu za 9,99 dolarů, respektive 7,99 euro.

Balíček Victory at Stalingrad je určen pro Turning Point mód (ten je zdarma) a rozšiřuje bity za Sověty. DLC nabídne tak nový kooperační scénář Kalach Pincer, sólové výzvy Tatsinskaya Raid a Bridge Defense a hned trojici doufejme napínavých bitev proti počítači.

Co-op scénář Kalach Pincer se odehrává 70 kilometrů od Stalingradu, sovětské síly se musejí rychle přemístit a získat pod kontrolu klíčové objekty a zdroje ve městě Kalach.

V sólové výzvě Tatsinskaya Raid dostanete na starost 24. tankový prapor Rudé armády, který se nachází hluboko v nepřátelském území. Musíte zničit německé letiště Tatsinskaya a pochopitelně i všechna letadla.

Níže se ve videu můžete podívat na komunitní funkci World Builder, která bude součástí bezplatného balíčku Turning Points a umožní hráčům vytvářet a sdílet vlastní epické multiplayerové mapy v rámci hry. Turning Points DLC vyjde 12. listopadu i s multiplayerovými mapami 'Rails and Metal' a 'Lazur Factory'.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama