Hráče Rainbow Six Siege čeká boj s tajemnou hrozbou
Novinka Hráče Rainbow Six Siege čeká boj s tajemnou hrozbou

Hráče Rainbow Six Siege čeká boj s tajemnou hrozbou

Michal Burian

Michal Burian

8

Malé městečko v Novém Mexiku je v karanténě. Vy se spojíte s dalšími dvěma hráči a budete čelit tajemné hrozbě.

Reklama

Na letošní rok si Ubisoft pro hráče Rainbow Six Siege připravil překvapení, které se od předešlého obsahu bude značně lišit. Než se zaměříme na detaily samotné operace, tak vás potěším. Nový obsah bude zdarma pro všechny hráče.

Outbreak se od současného obsahu Rainbow Six Siege hodně liší. Na konci loňského roku jsme mohli číst domněnky, že Ubisoft plánuje přidat do hry zombie režim. Jak se zdá, spekulace nebyly daleko od pravdy. Událost Outbreak totiž hráče zavede do malého městečka v Novém Mexiku, kde došlo k zamoření neznámého původu. Nebezpečí je hodně vysoké, úřady dokonce uvalily celé město do karantény a zavřely v něm civilisty i vojáky.

Vy se na nebezpečné místo vydáte a společně s dalšími dvěma hráči budete čelit tajemné hrozně. Celá tahle událost s bude ve formě čtyřtýdenního eventu, který bude k dispozici všem hráčům.

Tak co myslíte, čekají nás v malém městečku v Novém Mexiku skutečně zombíci? Napište nám do komentářů.

Součástí události Outbreak budou nové kosmetické předměty. Celkem se můžete těšit na 50 unikátních položek, ani jedna ale nebude mít vliv na hratelnost. Balíčky se budou prodávat za 300 R6 kreditů a několik dalších předmětů bude součástí odměny prostřednictvím hry. Dobrou zprávou je, že se vám nemůže stát, že si koupíte balíček a v něm budete mít předmět, který již vlastníte. Každý balíček je totiž unikátní.

Mezi nové vybavení patří nová elitní uniforma, univerzální skiny pro zbraně, pokrývky hlavy a další věci.

Outbreak event odstartuje zároveň s první velkou aktualizací třetí sezóny. Na vše se můžete těšit již 6. března.

Závěrem máme dobrou zprávu pro majitele Xboxu One X a PlayStationu 4 Pro. Autoři na oficiálním Twitteru slíbili, že se taktická akce Rainbow Six Siege naučí využívat výkon obou verzí výkonnějších konzolí. Nevíme ale, kdy se tak stane a co bude na Xboxu One X a PS4 Pro umožněno.

Rainbow Six Siege vyšlo 1. prosince 2015 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama