Hráče rozdělují černé pruhy v Hellblade 2
Hellblade Novinka Hráče rozdělují černé pruhy v Hellblade 2

Hráče rozdělují černé pruhy v Hellblade 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

27
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Na PC se jich můžete poměrně jednoduše zbavit.

Reklama

Studio Ninja Theory v úterý vydalo dlouho dobu vyhlíženou akční adventuru Senua’s Saga: Hellblade II. Hra se dočkala převážně pozitivních recenzí, ve kterých je nejčastěji zmiňována výborná vizuální i audio stránka, zajímavý příběh a postavy i nápadité hádanky a level design.

Některé oblasti ale hráče naopak rozdělují. Jde například o filmové pruhy, které na obrazovkách se standardním poměrem stran ořezávají obraz. Hlavní problém představuje fakt, že tyto pruhy nejde v nastavení jednoduše vypnout, na což si někteří hráči stěžují. Nejde rozhodně o první podobný případ, kdy se vývojáři tímto směrem pokusili navodit filmovější zážitek. Černé pruhy se svého času řešily například u prvního dílu série The Evil Within nebo u PlayStation exkluzivity The Order: 1886 z roku 2015.

Zatímco u verzí pro konzole Xbox Series X a Xbox Series S se pruhů v současnosti nezbavíte, tak v případě PC verze je můžete při dodržení níže přiloženého postupu vcelku jednoduše deaktivovat, což mohou ocenit na příklad hráči využívající menší zobrazovací zařízení. Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi, ve které si Senua’s Saga: Hellblade II odneslo známku 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama