Hráči před vydáním nové expanze testují možnosti Elden Ringu
Elden Ring Novinka Hráči před vydáním nové expanze testují možnosti Elden Ringu

Hráči před vydáním nové expanze testují možnosti Elden Ringu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Už na první úrovni se dají dělat slušné šílenosti.

Reklama

Elden Ring je oproti jiným hrám z dílen From Software, místem vyloženě vybízejícím k tomu, aby byly testovány jeho možnosti. Hráči v něm proto dělají různé kousky budící emoce. Japonský streamer Koori Soda si podle serveru Automaton Media kupříkladu dal za cíl, že vyzkouší jaké poškození dokáže udělit s postavou na první úrovni. Jeden by si řekl, že to nebudou nikterak závratná čísla, přeci jen s počátečním hrdinou nemáte nějak zvlášť divoké statistiky, stejně tak ani možnosti v rámci předmětů nejsou nikterak divoké. Vypadá to však tak, že japonský hráč byl schopen svou postavu i světem nabízené alternativy využít na maximum.

Hráči před vydáním nové expanze testují možnosti Elden Ringu

Jeho cílem se stal Flame Chariot, což je potvůrka, které člověk čelit za normálních okolností úplně nechce. Koori Soda na to však šel lišácky. Svého nepřítele uspal za pomoci hrnce, načež sebe i jej nadopoval tak aby mu následně jedinou ranou udělil krásných 455 tisíc bodů poškození, což je impozantní číslo. Ještě více šokující je v momentu, kdy jej postavíme třeba před 22 tisíc životů, jimiž disponuje Elden Beast nebo 13 tisíc, kterými je obdařen Radagon of the Golden Order. Tento děsivý úder by ve výsledku neustál ani nebývale odolný Fire Giant s 42 tisíci. Zkrátka a dobře, to byla rána, kterou by prezentovaný hráč dokázal odpravit už na první úrovni prakticky cokoliv co by se mu bylo ochotné postavit do cesty.

Elden Ring je k mání na PC a také na konzolích PlayStation a Xbox. Už příští měsíc do něj pak dorazí expanze Elden Ring: Shadow of the Erdtree.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama