Hráči se obávají odkladu PC verze GTA V
GTA 5 Novinka Hráči se obávají odkladu PC verze GTA V

Hráči se obávají odkladu PC verze GTA V

Michal Burian

Michal Burian

123

Rockstar stále nevydal hardwarové požadavky a Steam neuvádí přesné datum vydání.

Reklama

Odklad PC verze Grand Theft Auto V je noční můrou pro každého hráče, stále více se však o něm začíná mluvit. Může za to zejména vyjádření Rockstaru. Výrobce 17. prosince 2014 slíbil, že brzy zveřejní hardwarové požadavky, do dnešního dne to ale neudělal. A tak se začaly internetem šířit staré vymyšlené specifikace a různé pochybnosti.

Naposledy několik fanoušků vystrašil samotný Steam, když zjistili, že na produktové stránce GTA V není uvedeno přesné datum vydání, ale pouze "Early 2015", stejně tak chybí cena. Pokud nám paměť v redakci dobře slouží, tak Steam nikdy neuváděl 27. ledna, ale právě začátek roku 2015.

Chápu, že se mnozí fanoušci nemohou dočkat, mlčenlivost Rockstaru tomu také moc nepřidá, ale buďte všichni trpěliví a nevěřte všemu, co někdo napíše na internetu. V nedávném příspěvku přímo od vývojářů Rockstaru je jasně uvedeno, že se nacházejí ve finálních fázích vývoje PC verze, takže by nic nemělo zabránit tomu, aby Grand Theft Auto V na PC vyšlo vyhlíženého 27. ledna.

Aktualizace: Rockstar potvrdil, že PC verze GTA V je stále v plánu na 27. ledna 2014. ,,Žádná změna nebyla v současně době oznámena."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama