Hráči si pochvalují PC verzi Mad Maxe
Mad Max Novinka Hráči si pochvalují PC verzi Mad Maxe

Hráči si pochvalují PC verzi Mad Maxe

Martin Cvrček

Martin Cvrček

74

Fiasko s posledním Batmanem se očividně neopakuje a hra na Steamu sklízí kladné recenze, mimo jiné i díky optimalizaci.

Reklama

Nepochybuji o tom, že nejeden hráč čeká, až se snad během dne objeví novinka o tom, že Mad Max je dalším mizerným PC portem, který stejně jako Batman: Arkham Knight ukáže nulovou péči Warner Bros o PC verze jejich her. Zatím to ale vypadá, že k tomu nedojde.

Minimálně na Steamu se totiž hře zatraceně daří. Na stránce obchodu v době psaní této novinky září fascinujících 98% kladných recenzí od hráčů a když si ty recenze pročtete blíže, zjistíte, že si zpravidla dost pochvalují optimalizaci. I se slabšími grafickými kartami je podle všeho možné hrát na velmi dobré grafické nastavení při víc než slušném počtu snímků za sekundu.

Vypadá to, že optimalizace se Avalanche Studios povedla. Zatím se zdá, že se o ní postarali sami a nedošlo k outsourcingu patlalům z Iron Galaxy, kteří mohou za ten průšvih jménem Batman: Arkham Knight. Že by se ve Warner Bros konečně poučili?

My se chceme na výkon a optimalizaci PC verze podívat v samotném článku. Rád bych hru otestoval na mém PC, které už dávno nepatří k nejvýkonnějším, moje grafická karta (GTX 660) dokonce není ani v minimálních požadavcích, ačkoliv zbytek požadavků splňuji. Tak schválně, jak na takové zastaralé šunce Mad Max poběží.

Samozřejmě ale chystáme i klasickou recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama