Hráči War Thunder vyrážejí na „Zteč”
War Thunder Novinka Hráči War Thunder vyrážejí na „Zteč”

Hráči War Thunder vyrážejí na „Zteč”

Michal Burian

Michal Burian

7

Nová velká aktualizace přidává skoro dvacítku nových strojů a tři nové mapy. Nový co-op herní mód “Zteč” bude brzy následovat.

Reklama

Společnost Gaijin Entertainment dnes oznámila vydání další velké aktualizace – 1.67 „Zteč” pro svou vojenskou MMO hru War Thunder. Aktualizace přináší nový kooperativní herní mód Zteč, bezmála dvacet nových strojů, včetně dalších japonských tanků a tři nové mapy, jichž je nyní ve hře už přes osmdesát. Nový kooperativní mód Zteč bude do hry přidán krátce po vydání aktualizace.

Nový kooperativní herní mód „Zteč”

Dostupný ve dvou verzích, tento nový herní mód vyzve hráče k obraně strategických pozic proti vlnám nepřátelských vozidel, nebo letadel. Tankisté budou bojovat dělo na dělo na zemi a mohou si na pomoc zavolat dočasnou leteckou podporu. Piloti musí udržet vzdušnou převahu nad daným územím a odrážet útoky nepřátelských bombardérů, přilétávajících ze všech směrů. Každá následující vlna je silnější, než ta předchozí – hráči se musí udržet až do konce, kde na ně čekají zasloužené odměny.

19 nových strojů rozšiřuje arzenál War Thunderu

Do hry v aktualizaci 1.67 dorazila spousta zajímavých strojů, včetně britského samohybného děla FV4005 se smrtícím 183mm protitankovým dělem – je to zdaleka největší ráže ve hře – na trůnu nahrazuje 152mm houfnici z KV-2. Nedávno implementovaná japonská bojová vozidla dostávají trojici nových strojů, mimo jiné i nosič PTŘS Typ 60 APC a vícevěžový těžký tank Typ 95 Ro-Go. Ostatní národy nepřichází zkrátka, přibyla jim hromada nových tanků i letadel.

Tři nové mapy – nyní jich je víc, než 80!

Aktualizace „Zteč” do hry přidává tři nové mapy – jednu leteckou a dvě pro kombinované bitvy. Na "Guyanské vysočině" začíná boj minimálně v 6 000 metrech nad mořem a celá lokace je rozdělená do několika „pater”, každé s vlastními bitvami a vítěznými podmínkami.

Dvě mapy pro kombinované bitvy se jmenují „Ardeny” a „Phang Nga” a jsou umístěny do prvních fází bitvy o Ardeny, respektive války v Tichomoří. Ta první umístí hráče na předměstí belgického Bastogne do boje o nadvládu nad městem a okolními sněhem pokrytými vrcholky. V té druhé, která se objeví v jednom z nadcházejících pre-beta testovacích víkendu námořnictva, budou hráči bojovat u pobřeží Thajska na vodě i ve vzduchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama