Hrajete The Division? Můžete se pokusit přihlásit o placenou cestu do studia autorů
Novinka Hrajete The Division? Můžete se pokusit přihlásit o placenou cestu do studia autorů

Hrajete The Division? Můžete se pokusit přihlásit o placenou cestu do studia autorů

Jan Kalný

Jan Kalný

11

Pokud budete vybráni, Ubisoft by vám zaplatil cestu, hotel i jídlo, abyste pomohli s novým patchem. A přihlásit se může vážně každý.

Reklama

Je to sotva jen dva a půl dne, co jsme vás informovali o odložení DLC pro The Division, aby se tým mohl soustředit na vyladění základní hry. Mnozí z vás, a nejenom tady, se nad tím spíše jen pousmáli. Jak se zdá, vývojáři z Massive Entertainment to ale myslí vážně (to, nebo jde o opravdu drahý efekt), protože spustili registrace pro Elite Taskforce Workshop.

Tam se můžete zaregistrovat a pokud budete vybráni, Massive vám zaplatí cestu do Malmö ve Švédsku, kde studio sídlí, hotel i jídlo a budete moci aktivně pomáhat na novém patchi pro hru.

Podle všecho se může přihlásit opravdu každý.

„Nemusíte být celosvětově známý Youtuber, obrovský streamer nebo hvězda podcastu, abyste se mohli na této konverzaci podílet. Pokud hrajete The Division a jste ochotni se k nám na pár dní připojit, chceme o vás slyšet.”

Pokud byste se o to náhodou chtěli pokusit, pak je nutno mít čas od 7. do 9. září, musí vám být 18 nebo více, musíte mít platný pas a umět plynule anglicky.

Tak uvidíme, co z takové spolupráce vývojářů a komunity vznikne. V nejhorším případě si pár lidí udělá dvoudenní dovolenou do Švédska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama