Hraný trailer Quantum Break se zaměřuje na záporáky
Quantum Break Novinka Hraný trailer Quantum Break se zaměřuje na záporáky

Hraný trailer Quantum Break se zaměřuje na záporáky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

V novém traileru dostává více prostoru hlavní antagonista Paul Serene a jeho pomocník Martin Hatch. <strong>+ oficiální ukázka grafického nastavení Windows 10 verze.</strong>

Reklama

Quantum Break od Remedy a Microsoftu se nezadržitelně blíží a marketingová kampaň stále jede na plné obrátky. Díky tomu jsme se dočkali dalšího traileru, který je zaměřený na hraný seriál, který můžete sledovat během hraní hry, a záporné postavy v čele korporace Monarch.

Těmi záporáky jsou přitom Paul Serene v podání Aidana Gillena známého ze hry o Trůny a jeho pravá ruka Martin Hatch. Toho ztvárnil herec Lance Reddick, jehož můžete znát třeba ze seriálu Hranice nemožného.

Recenzi Quantum Break najdete na Zingu už 1. dubna. Samotná hra vychází 5. dubna pro Xbox One a Windows 10, ale nutno podotknout, že dostupnost Windows 10 verze bez předobjednávky digitální verze pro Xbox One je stále zahalena tajemstvím. Na krabicové verze pro Xbox One se nabídka kódu na aktivaci Windows 10 verze nevztahuje a na Windows Store zatím hra není k dostání.

Buď Microsoft nechce peníze PC hráčů, kteří by si snad chtěli Windows 10 verzi předobjednat, nebo na ni zatím kašle a všechnu pozornost věnuje Xboxu One. A nebo něco kuje. Podrobnosti se snad dozvíme během následujících dnů. Pokud vám každopádně nestačily nedávné fotografie grafického nastavení Windows 10 verze, můžete vzít zavděk ještě oficiální ukázkou.

Oficiální ukázka grafického nastavení Windows 10 verze

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama