Hrdinou Watch Dogs 2 nemusí být nutně Aiden Pearce
Watch Dogs Novinka Hrdinou Watch Dogs 2 nemusí být nutně Aiden Pearce

Hrdinou Watch Dogs 2 nemusí být nutně Aiden Pearce

Michal Burian

Michal Burian

55

Ubisoft chce své tituly rozmanité, hlavním hrdinou druhých Watch Dogs tak nemusí být hacker Aiden Pearce.

Reklama

Městská akce Watch Dogs není špatnou hrou, pouze několik nedostatků z ní dělá spíše průměrnou záležitost, která doplácí na nezajímavý příběh. Na ten jsme si ostatně stěžovali i v naší recenzi. Právě reakce hráčů nejspíš přiměli Ubisoft přemýšlet nad svými budoucími tituly. Zdá se, že se dočkáme změny.

Generální ředitel společnosti Yves Guillemot se vyjádřil, že chtějí rozmanité tituly. Jinými slovy přiznává, že hlavní hrdina Aiden Pearce nemusel sednout každému.

,,Někteří lidé si postavy zamilovali, jiní však ne. Bylo těžké potěšit každého s postavou jako je Aiden Pearce. Teď, když jsme viděli reakce, víme, co zlepšit pro případné pokračování,” nechal se slyšet Guillemot pro CVG.

,,Nemůžu říci jestli se Aiden Pearce ve Watch Dogs vrátí, já to totiž nevím. Uvidíme,” dodal a pokračoval, že studiím dopřeje Ubisoft více času na vývoj, zejména na herní světy a postavy v nich. Chtějí totiž rozmanité charaktery i světy, a to nelze vymyslet/vytvořit za pár měsíců.

Zároveň s touto informací se sluší připomenout nedávnou kazu, v níž Ubisoft čelí naštvaným hráčům, kterým se nelíbí, že v kooperativní části Assassin's Creed: Unity chybí hrdinka něžného pohlaví. Na to reagoval technický ředitel James Therien. Prozradil, že v Unity bude spousta žen, které mají důležité role, avšak nebudeme za ně moci hrát. Ubisoft se totiž v novém dobrodružství zaměřil na příběh a hrdinu Arna.

Vynechání žen má spojitost také s animacemi a návrhem kostýmů. To by zdvojnásobilo práci. Možná se tak nějaké hrdinky dočkáme v budoucích dílech série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama