Hrdinové Marvelu se vrací v LEGO Marvel Super Heroes 2
Lego Marvel Super Heroes 2 Novinka Hrdinové Marvelu se vrací v LEGO Marvel Super Heroes 2

Hrdinové Marvelu se vrací v LEGO Marvel Super Heroes 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Hvězdami prvního teaseru jsou Groot ze Strážců Galaxie a Doctor Strange. <strong>Aktualizováno</strong> o bližší informace.

Reklama

Update #2: Odhalení LEGO Marvel Super Heroes 2 doplňuje nový obrázek, který ukazuje některé postavy, s nimiž se ve hře setkáme. Kromě těch, které zmínila včerejší tisková zpráva, si můžete všimnout zejména Hulka ve zbroji.

To nasvědčuje tomu, že se LEGO Marvel Super Heroes 2 nevyhne ani obsahu z chystaného filmu Thor: Ragnarok. Takto vypadající Hulk je totiž jedním z nejvýraznějších a nejproslulejších momentů prvního traileru.

Update (15. 5. 2017 15:28): Tisková správa společnosti Cenega poskytla další detaily o LEGO Marvel Super Heroes 2. Hra vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 17. listopadu letošního roku. Nintendo Switch verze bude následovat koncem roku.

„Hra LEGO Marvel Super Heroes 2 představuje spojení ikonických Marvel superhrdinů a záporáků z odlišné éry a reality a typického LEGO humoru. Toto epické dobrodružství hráče zavede do kosmické bitvy odehrávající se napříč ikonickými Marvel lokacemi, které jsou vyrvány z času a prostoru a utváří tak neuvěřitelný svět zvaný Chronopolis.”

Kromě originálního příběhu hra zahrnuje také nové herní prvky, například ovládání času a kompetitivní mód Super Hero pro čtyři hráče. Vypadá to tedy, že by tentokrát mohl konečně dorazit online režim, dosud byla v sérii vždy k dispozici jen lokální kooperace dvou hráčů. Kooperace samozřejmě nebude chybět ani tentokrát.

Pokud jde o potvrzenou účast postav, mimo malého Groota a Doktora Strange dorazí i Cowboy Captain America, Spider-Man 2099, Thoe, Hulk, ostatní Strážci Galaxie, Black Panther, Captain Marvel nebo Green Goblin.

Původní zpráva (15. 5. 2017 14:16): Dlouho se o tom spekulovalo a nyní se ze spekulací stala skutečnost. V TT Games pracují na další hře využívající stavebnici LEGO, přičemž tentokrát došlo na pokračování LEGO Marvel Super Heroes z roku 2013.

O oficiální odhalení LEGO Marvel Super Heroes 2 se postaral teaser zveřejněný na Facebooku, v němž uvidíte malého Groota z filmu Strážci Galaxie vol. 2 a také Doctora Strange, který se dočkal vlastního filmu loni na podzim. Určitě ale nezůstane jen u nich a znovu se objeví i celá řada dalších hrdinů. První díl se koneckonců neomezoval jen na filmový vesmír Marvelu, takže se dá očekávat, že kromě Iron Mana, Spider-Mana, Thora, Hulka, Ant-Mana a dalších dorazí třeba Wolverine nebo ostatní X-Meni.

Zatím nevíme, kdy LEGO Marvel Super Heroes 2 vyjde a na jakých platformách se vlastně objeví, i když se dá určitě počítat minimálně s PC, PS4 a Xboxem One. Více snad napoví plnohodnotný trailer, který vyjde 23. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama