Hry Gran Turismo Sport a The Last Guardian vyjdou letos
Gran Turismo Sport Novinka Hry Gran Turismo Sport a The Last Guardian vyjdou letos

Hry Gran Turismo Sport a The Last Guardian vyjdou letos

Michal Burian

Michal Burian

21

Žádný odklad těchto dvou her nehrozí. Sony bude mít svým hráčům co nabídnout.

Reklama

Ani o jedné hře jsme se toho v poslední době moc nedozvěděli, dokonce se objevily nepotvrzené zprávy, že Gran Turismo Sport má být odloženo na začátek příštího roku. Nic takového ani u jednoho titulu nehrozí. Fanoušky ujistil Phillipe Cardon, viceprezident Sony Interactive Entertainment Europe, který se těší na další část letošního roku.

Sony toho má pro své příznivce připraveno hodně, nejen, že za necelé dva týdny vychází dlouho očekávané Uncharted 4: A Thief´s End, ale v dalších měsících se můžete těšit na PlayStation VR, Gran Turismo Sport a The Last Guardian. O Horizon: Zero Dawn od Guerrilla Games se viceprezident nezmínil. I zde se šuškalo o možném odkladu.

„Letošní rok bude zajímavý pro software i hardware. Očekáváme, že prodáme mnoho konzolí. Potom tu máme Uncharted 4: A Thief´s End, což je pro Sony událost roku, a také Gran Turismo Sport, The Last Guardian a PlayStation VR,“ řekl Cardon pro francouzský Challenges.

Každopádně, jistější si o těchto dvou hrách Sony budeme v červnu po E3 v Los Angeles, kde by mělo zaznít finální datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama