Hry od Activision Blizzard mají zamířit do Ubisoft+
Novinka Hry od Activision Blizzard mají zamířit do Ubisoft+

Hry od Activision Blizzard mají zamířit do Ubisoft+

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Realizována má být tato myšlenka po akvizicí Microsoftem.

Reklama

Společnost Ubisoft dnes přišla oznámením, které šokovalo nejednoho hráče. Uzavřela totiž s Microsoftem smlouvu, která má Ubisoftu poskytnout práva na streamování Call of Duty a dalších produktů ze stáje Activision Blizzard. Ano, čtete správně. Hry od slavné společnosti rozšíří nejen cloud ale také Ubisoft+. Nikoliv však hned. Podmínkou má být realizace akvizice Activision Blizzard firmou Microsoft.

Do Ubisoft+ nemají zamířit pouze aktuální díla. Smlouva zasahuje projekty na následujících patnáct let po akvizici. Předplatné tím pádem v budoucnu umožní hráčům v rámci služby Ubisoft+ Multi Access zahrát si hry od Ubisoftu i Activision Blizzard napříč platformami.

Hry od Activision Blizzard mají zamířit do Ubisoft+

Ubisoft tento krok komentoval takto: "Za posledních 15 let jsme vybudovali a zdokonalili naše online služby a distribuční ekosystém, který patří k nejkomplexnějším v oboru. Dnešní dohoda dává hráčům ještě více příležitostí k přístupu k některým z největších herních značek a jejich užívání." Jak a kdy budou tituly přidávány se dozvíme jistě v následujících týdnech a měsících. Jedná se však o zásadní krok, který rozhodně nepatří mezi něco, co většina světa předvídala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama