Hry od Activision Blizzardu se v Game Passu objeví až příští rok
Novinka Hry od Activision Blizzardu se v Game Passu objeví až příští rok

Hry od Activision Blizzardu se v Game Passu objeví až příští rok

Filip Svoboda

Filip Svoboda

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Prodlevu potvrdil Phil Spencer.

Reklama

Phil Spencer, šéf Xboxu, prozradil v oficiálním Xbox Podcastu, že hry od Activision Blizzardu zamíří do předplatitelské služby Game Pass až v roce 2024. Microsoft koupil Activision Blizzard minulý týden po vleklém prosazování akvizice u evropských, amerických a britských regulačních úřadů.

„Když jsme dotáhli Bethesdu, nastal skvělý okamžik. Mohli jsme dát dohromady řadu her z katalogu a oslavit jejich historii. V případě Activision Blizzardu trval regulační proces strašně dlouho. A upřímně řečeno, během procesu panovala spousta nejistoty vlastně až do týdne před uzavřením. Nebyli jsme schopní pracovat s v tomto případě hlavně s Activisionem a Blizzardem na podobném katalogu,“ vysvětluje Spencer.

„Teď, když je obchod uzavřený, začínáme na [katalogu] pracovat. Ale je to práce. Myslím, že na twitteru společnosti Activision (...) se objevilo něco o roce 2024. Myslím, že je to přesné. Byl bych rád, kdyby se v příštích týdnech uskutečnila nějaká tajná akce na oslavu. Ale není tomu tak. (...) Kdybychom [hry od Activision Blizzardu] chtěli dát do předplatného letos, řekl bych to. A vím, že z toho budou někteří lidé zklamaní,“ pokračuje.

S Activision Blizzardem získal Microsoft značky jako Crash Bandicoot, Overwatch, Diablo, Warcraft nebo Call of Duty. Nové hry z poslední jmenované série se podívají do Game Passu nejdříve s koncem příštího roku, kdy vyprší exkluzivní marketingová dohoda mezi Activisionem a Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama