Hry od Capcomu se prodávají pod očekáváním
Dead Rising 4 Novinka Hry od Capcomu se prodávají pod očekáváním

Hry od Capcomu se prodávají pod očekáváním

Michal Burian

Michal Burian

7

Resident Evil 7, Monster Hunter XX a Dead Rising 4. Tipnete si?

Reklama

Společnost Capcom má za sebou první finanční čtvrtletí letošního roku. S koncem března začalo vedení počítat, jak se dařilo jejich titulům. Bohužel zjistili, že jsou pod očekáváním.

Měl Capcom vysoká očekávání? To posuďte sami. Skvěle hodnocený survival horor Resident Evil 7 vyšel v lednu a do konce března se prodalo 3,5 milionu kusů. Capcom si přál, aby se číslo zastavilo na 4 milionech. Podobně je na tom Monster Hunter XX, který prognózy nesplnil o 300 tisíc kusů. Stihlo se prodat 1,7 milionu kopií. PlayStation 4 a Xbox One verze Resident Evilu 6 jsou na jednom milionu.

Mnohem hůře dopadla zombie rubačka Dead Rising 4. Ta měla být na dvou milionech, ale hráče moc nelákala, zejména kvůli časové exkluzivitě pro Xbox One a Windows 10 se prodal necelý milion kusů. Tady ale zase Microsoft zaplatil za exkluzivitu.

U Residentu Evil 7 a Monster Hunter XX zůstává Capcom optimistický a doufá, že obě hry své prodejní cíle splní v následujících měsících. Horší už je to u Dead Rising 4. Ten se teprve v polovině března vymanil z exkluzivity Windowsu 10 a mohl dorazit na Steam i pro starší operační systémy Windows. Uživatelské recenze jsou ale smíšené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama