Hry od Square Enix na letošní E3 chybět nebudou
Novinka Hry od Square Enix na letošní E3 chybět nebudou

Hry od Square Enix na letošní E3 chybět nebudou

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Potvrdil to ředitel společnosti.

Reklama

Před několika dny bylo potvrzeno, že se letos výstava E3 vrátí, a to v digitální podobě.

Akce bude probíhat od 12. do 15. června, přičemž zde nebude chybět Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. či Koch Media.

Ve výčtu těchto společností pak chybělo několik jmen, kdy mezi nimi bylo i Square Enix, což mohlo vést k domněnce, že se tento vývojář a vydavatel na E3 nedostaví.

Ředitel Square Enix, Josuke Matsuda, však v rozhovoru pro Nikkei potvrdil, že hry od nich na E3 rozhodně chybět nebudou:

"Outriders, jejichž vydání bylo odloženo, dorazili 1. dubna a NieR Replicant ver. 1.22474487139... také bude vydáno v dubnu. Kromě toho Final Fantasy VII Remake Intergrade dorazí v červnu.

Zbytek našeho line-upu oznámíme [později] a plánujeme také oznámení na E3 v červnu, takže mějte oči na šťopkách." - pronesl Matsuda.

Hry od Square Enix na letošní E3 chybět nebudou

Není ovšem jasné, kde přesně se těchto her dočkáme. První možností je, že se dočkáme jejich vlastního panelu, nebo se tyto tituly objeví během konferencí ostatních společností, jako je Xbox či Nintendo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama