HTC Vive představuje nový bundle s Fallout 4 VR
Novinka HTC Vive představuje nový bundle s Fallout 4 VR

HTC Vive představuje nový bundle s Fallout 4 VR

Michal Burian

Michal Burian

2

Když si od dnešního dne zakoupíte headset, získáte zdarma kód ke stažení hry Fallout 4 VR.

Reklama

Pokud uvažuje nad koupí headsetu pro virtuální realitu, možná pro vás bude rozhodování od dnešního dne o něco lehčí. Společnost HTC totiž dnes představila nový hardwarový bundle HTC Vive s očekávanou VR hrou Fallout 4 VR.

Všichni, kdo si od dnešního dne zakoupí HTC Vive na oficiálních stránkách nebo u autorizovaných prodejců, získají bezplatně kód v hodnotě 59,99 EUR ke stažení titulu Fallout 4 VR, který si budou moci zahrát již 12. prosince.

„Fallout 4 je legendární post-apokalyptické dobrodružství od tvůrců Bethesda Game Studios a je držitelem více než 200 Best Of ocenění včetně DICE a BAFTA Game of the Year, a nejnověji také držitel ocenění Best Virtual Reality Game z Gamescom 2017, které konečně přichází do VR. Fallout 4 VR obsahuje kompletní herní zážitek se zcela novým bojovou, řemeslnou a budovatelskou filozofií plně přizpůsobenou virtuální realitě,“ píše se v tiskové zprávě.

„Fallout 4 VR je nejvíce očekávaným VR titulem těchto Vánoc a tým herních vývojářů Bethesta Game Studios dodržuje slib a přináší stejně rozsáhlý svět, který byl k vidění v původní hře, a současně těží maximum z pohlcujícího využití virtuální reality v pokojovém měřítku, které HTC Vive nabízí, pro dech beroucí zážitek v Pustině,“ sdělil Joel Breton, generální ředitel Vive Studios. „Hra s téměř nekonečným obsahem, stovkami lokací, postav a úkolů, která bude plně hratelná ve VR, je něco, co jsme chtěli přinést VR herní komunitě. Nyní jsme nadšeni, že tuto hru poskytneme novým majitelům Vive a těšíme se na spuštění hry ve Vive v prosinci.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama