Hudbu pro Doom Eternal opravdu složí Mick Gordon
DOOM Eternal Novinka Hudbu pro Doom Eternal opravdu složí Mick Gordon

Hudbu pro Doom Eternal opravdu složí Mick Gordon

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ještě jednou jsme byli ujištěni, že peklo na Zemi bude znít metalovými tóny oblíbeného skladatele.

Reklama

Ještě několik dní a Doom Eternal, formálně oznámený na letošní E3, se nám naplno představí v rámci letošního QuakeConu. Během přímého přenosu, který startuje tento pátek, 10. srpna, v 18:00 našeho času, uvidíme vůbec první záběry z hraní. Ty nám představí oblíbená dvojice vývojářů z id Software, Marty Stratton a Hugo Martin. Už nyní tu ale máme něco, co by mohlo potěšit nejen fanoušky předešlého dílu.

Na hudebním doprovodu nového přírůstku do legendární sére Doom se bude opravdu podílet skladatel Mick Gordon. O jeho návratu se hovořilo už na E3, někdy se ale mohlo zdát, že informace o soundtracku poněkud zapadly. Nyní tedy tvůrci vše definitivně potvrdili formou Twitteru. Gordon se přitom proslavil zejména soundtrackem předešlého dílu z roku 2016, v rámci portfolia Bethesdy má na kontě i Wolfenstein: The New Order: Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein 2: The New Colossus nebo Prey. Jeho jméno najdeme i pod doprovodem Killer Instinctu či několika dílů Need For Speed.

Soundtrack Doomu z roku 2016 byl mezi hráči a fanoušky tak velký úspěch, že není divu, že je Mick Gordon zpátky. Zatím není jasné, jestli se na hudebním doprovodu Eternalu nebude podílet někdo další, ale Gordon pravděpodobně dostane na starost každou skladbu, kterou při brutální likvidaci démonů na zdevastované Zemi uslyšíme. Kdo ví, třeba první vlaštovky jeho nové práce uslyšíme už v pátek. A jestli si potřebujete připomenout, čím skladatel oslnil herní svět před dvěma lety, no tak prosím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama