Hudbu pro film Predátor: Kořist složila skladatelka Assassin's Creed Valhalla
Filmy/Seriály Assassin's Creed: Valhalla Novinka Hudbu pro film Predátor: Kořist složila skladatelka Assassin's Creed Valhalla

Hudbu pro film Predátor: Kořist složila skladatelka Assassin's Creed Valhalla

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Režiséra uchvátil soundtrack vikingského dobrodružství.

Reklama

Dan Trachtenberg, režisér blížící se novinky Predátor: Kořist (v originále jednoduše Prey) prozradil, že o skladatelce hudby pro svůj snímek se rozhodl při hraní Assassin's Creed Valhalla. „Když jsme připravovali film v Calgary, hrál jsem AC Valhalla a říkal jsem si: tahle hudba je šíleně krásná. Kdo za ní stojí? Odpověď je Sarah Schachner. V budoucnu ji budete hodně slýchat,“ napsal na twitter.

Sarah Schachner se kromě Valhally podílela taky na soundtracku pro Assassin's Creed: Unity, její hra na cello, housle a kytaru pak zazněla v titulech jako Call of Duty: Modern Warfare 3, Need for Speed: The Run nebo Assassin's Creed IV: Black Flag. Na poli filmů stojí za hudbou nepříliš úspěšných snímků Remains a Vzkříšení Démona.

Predátor tentokrát zavítá mezi indiány a osadníky. Film dorazí na streamovací platformy Hulu a v česku Disney+5. srpna. Soundtrack bude dostupný ve stejný den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama