Skladatelka ukončila spolupráci na Call of Duty
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Skladatelka ukončila spolupráci na Call of Duty

Skladatelka ukončila spolupráci na Call of Duty

Filip Svoboda

Filip Svoboda

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři nenakládají s hudbou podle jejích představ.

Reklama

Skladatelka Sarah Schachner ukončila spolupráci s Infinity Ward, autory nejnovějšího Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 2. Důvodem je podle jejích slov „stále náročnější spolupráce s audio directorem“ a skutečnost, že výslednou podobu soundtracku nemá se svým týmem pod kontrolou.

Už den po vydání hry odpovídala na otázky, proč nevychází soundtrack společně s titulem. „Tyto věci nemám pod kontrolou. Kdyby to bylo na mně, už by byl venku,“ napsala na twitteru. V současném prohlášení myšlenku rozvíjí: „Nemám pod kontrolou, jak je hudba prezentována ve hře, a pokud jde o mixing a mastering, soundtrack nebude prezentovat umělecký záměr.“

Skladatelka opakuje, že nemá informace o tom, kdy a v jaké podobě vyjde soundtrack Modern Warfare 2 a upřesňuje, že se nebude dále podílet ani na hudbě k Warzone. Na závěr ale oceňuje tvrdou práci audio týmu a vyzdvihuje některé z hudebníků, které na nahrávkách zaslechneme.

Sarah Schachner složila herní soundtracky například pro Assassin's Creed Valhalla a Unity, na dalších se podílela jako hudebnice. Její hudbu jsme měli možnost zaslechnout ve filmu Predátor: Kořist, kam si ji vybral režisér Dan Trachtenberg po hraní právě zmiňované Valhally.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama