Hudební služba Spotify na jaře na PS4 a PS3
PlayStation 3 Novinka Hudební služba Spotify na jaře na PS4 a PS3

Hudební služba Spotify na jaře na PS4 a PS3

Michal Burian

Michal Burian

35

Během hraní budete moci na PS4 poslouchat písničky z populární služby Spotify.

Reklama

V průběhu letošního jara bude spuštěna hudební streamovací služba Spotify na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 3 v rámci nového programu PlayStation Music. Ten nahradí Music Unlimited a bude také k dispozici pro Xperia smartphony a tablety.

Tuhle zprávu kvitují nejen v zahraničí, ale také u nás, protože Spotify je od loňského roku oficiálně i pro Českou republiku. Takže i my si budeme moci zpříjemnit hraní a pustit si k našim oblíbeným hrám vybranou hudbu - platí pouze pro PS4. U PS3 nebude možnost poslouchat písničky a zároveň hrát hry.

V hudební streamovací službě Spotify naleznete spoustu známých písniček, stejně tak skladby od méně známých zpěváků. Z naší země nechybí třeba Kabát s Burlaky, Malou dámou, Corridou nebo Dole v Dole, Daniel Landa, Dikovej Bill, Škwor, Harlej, Aleš Brichta, Doga a spousta dalších. Zkrátka by si měl vybrat každý.

Spotify vyžaduje registraci a je možné službu využívat zdarma s reklamou. Pokud nechcete reklamu, tak jeden měsíc stojí 5,99 eur (cca 166 Kč).

Přesné datum spuštění Spotify, respektive PlayStation Music, a další detaily se dozvíme později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama