Humankind bude na den vydání v Game Passu pro PC
Humankind Novinka Humankind bude na den vydání v Game Passu pro PC

Humankind bude na den vydání v Game Passu pro PC

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC

Nový trailer ukazuje rozsah celé hry.

Reklama

Do vydání 4X strategie Humankind zbývá poslední týden. A zatímco fanoušci studia Amplitude netrpělivě odpočítávají dny, vývojáři se s námi podělili o další skvělou zprávu. Humankind totiž bude součástí předplatného Xbox Game Pass pro PC, a to už od dne vydání.

Nejde o zdaleka první hru od studia třetí strany, která v této službě launchuje. Ostatně pro příklad nemusíme chodit příliš daleko, loni vyšla v Game Passu pro PC strategie Crusader Kings III.

Kromě tohoto oznámení jsme se včera dočkali také nového traileru, který ukazuje rozsah celé hry. Dozvěděli jsme se tak, že si pro nás vývojáři připravili 60 historických kultur, což vede k více než 1 500 000 unikátním kombinacím. Dále se můžeme těšit na 129 jednotek, 10 biomů, 45 druhů zvířat, 93 technologií, 122 kostýmů pro naše avatary, přes 10 000 hlášek, 520 minut hudby (280 skladeb), které si pro nás připravilo 63 hudebníků a 20 zpěváků. Dále nás čeká 150 příběhových událostí, přes 700 ilustrací a 1 300 zvukových souborů. Multiplayer si pak zahrajeme až v 10 hráčích. Rozhodně se tedy máme na co těšit.

Hra vychází 17. srpna pouze na PC.

Pokud vám nevyhovuje Xbox Game Pass a chtěli byste si hru zakoupit, můžete tak učinit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama