Hvězdou NBA 2K19 je LeBron James
NBA 2K19 Novinka Hvězdou NBA 2K19 je LeBron James

Hvězdou NBA 2K19 je LeBron James

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oznámena 20th Anniversary Edition a datum vydání.

Reklama

Fanoušci basketbalu od 2K Games se mohou začít těšit na 11. září, kdy pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch vyjde NBA 2K19. Hvězdou letošního ročníku se stal americký profesionální basketbalista LeBron Raymone James, přezdívaný King James, který působí v týmu Cleveland Cavaliers.

James je pochopitelně ze své nové role nadšen. Bude totiž na obalu 20th Anniversary Edition. Ta majitelům zajistí, že si budou moci NBA 2K19 zahrát o čtyři dny dříve, tedy 7. září. Samotní vývojáři ze studia Visual Concepts označují LeBrona za nejslavnějšího sportovce této generace, a proto si ho vybrali jako svou hvězdu, když už firma slaví třicáté narozeniny.

NBA 2K19 20th Anniversary Edition zahrne 100 000 virtuální měny, 50 000 bodů do MyTEAM, 20 MyTEAM League balíčků (vycházet budou postupně – jednou týdně), další bonusy do MyTEAM a King's Collection obsahující 25 párů oblečení a bot Nike z edice LeBron. Fyzická verze ještě nabídne plakát LeBron NBA 2K19, NBA 2K nálepky a speciální náramek, u něhož si můžete složit slova.

Hvězdou NBA 2K19 je LeBron James
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama