Hvězdou nového traileru Call of Duty: WWII je klasická mapa Carentan
Call of Duty: WWII Novinka Hvězdou nového traileru Call of Duty: WWII je klasická mapa Carentan

Hvězdou nového traileru Call of Duty: WWII je klasická mapa Carentan

Martin Cvrček

Martin Cvrček

24

Navíc se zdá, že se v prvním DLC balíčku podíváme i do Československa, potažmo do protektorátu.

Reklama

Na tiskové konferenci Sony na akci Paris Games Week nesmělo chybět ani Call of Duty: WWII, které zde bylo prezentováno pomocí nového traileru. Ten ukazuje boje na předělávce klasické mapy Carentan, která bude od prvního dne k dispozici pro majitele Season Passu hry a Digital Deluxe edice. Stále ale není jasné, kdy a jestli vůbec bude mapa dostupná i pro ostatní hráče.

Na traileru je však dost možná nejzajímavější jeho konec. Ten láká na první DLC nazvané The Resistance, a to za pomoci mapy, na které lze vidět vlajku a území Francie, Polska a také Československa. I s ohledem na název přídavku se dá očekávat, že se DLC zaměří na tématiku francouzských, polských a českých odbojářů, přičemž by mělo nabídnout několik multiplayerových map a snad i novou mapu pro zombie mód.

K vydání The Resistance DLC dojde 30. ledna a bude k dispozici nejprve pro PS4. Na ostatní platformy bude nepochybně později, nejspíš o měsíc později.

Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama