HW nároky Mad Maxe
Mad Max Novinka HW nároky Mad Maxe

HW nároky Mad Maxe

Jan Kalný

Jan Kalný

78

Budete potřebovat docela slušný stroj, pokud si chcete postapokalyptickou hru od tvůrců Just Cause zahrát. <strong>Aktualizováno o gameplay záběry</strong>.

Reklama

Hra na motivy populární postapokalyptické akce Mad Max se už brzy dočká svého vydání. Tvůrci, kteří stojí za sérii Just Cause, berou svou práci vážně. A jak se zdá, Mad Max nevypadá vůbec špatně. Spousta lidí si hru navíc z letošního Gamescomu docela vychvaluje. My vám naše dojmy přineseme již brzy.

Jenže tu je jedno velké ale. Pokud si budete chtít na PC Mad Maxe zahrát, budete muset mít trochu solidnější stroj.

Na minimální požadavky budete potřebovat Intel Core i5-650 3.2 GHz nebo AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 660ti nebo AMD Radeon HD 7870. U grafických karet bude potřeba 2 GB nebo více paměti. Operační paměti pak 6 GB. Samozřejmostí je také DirectX 11 a 32 GB volného místa na disku.

Pokud si chcete hru opravdu pořádně zahrát, budete potřebovat Intel Core i7-3770 3.4 GHz nebo AMD FX-8350 4.0 GHz, spolu s NVIDIA GeForce GTX 760 nebo AMD Radeon HD 7970. Tentokrát bude potřeba 3 nebo více GB grafické paměti a 8 GB té operační.

Na závěr jenom dodáváme, že hra vyjde už 1. září pro PC, PS4 a Xbox One. Předobjednejte si hru Mad Max a získejte DLC zdarma, stejně tak ultra stylový dárek v podobě panáků ve tvaru nábojnice.

13 minut z hraní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama