HW nároky Mafie 3 jsou konečně venku
Novinka HW nároky Mafie 3 jsou konečně venku

HW nároky Mafie 3 jsou konečně venku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

85

Ve většině bodů jde o očekávaný standard.

Reklama

Mafia 3 vyjde už za necelý měsíc, a tak je nejvyšší čas na zveřejnění minimálních a doporučených HW požadavků Mafie 3. Minimální nároky určitě nikoho nepřekvapí, ve všech směrech se dají považovat za standard. Dost tolerantní standard, který navíc využívá stylový plakát, který najdete níže.

Doporučené požadavky jsou ve většině bodů také obvyklé, zarazit vás může snad jen požadavek na grafickou kartu Nvidie, který je myslím poměrně neobvyklý.

Minimální požadavky:

Operační systém: Windows 7 64-bitProcesor: Intel I5-2500K / AMD FX-8120RAM: 6 GBGrafická karta: GeForce GTX 660 / Radeon HD7870Paměť grafické karty: 2 GBVolné místo na pevném disku: 50GB

Doporučené požadavky:

Operační systém: Windows 7 64-bitProcesor: Intel I7-3770 / AMD FX 8350 4.0 GhzRAM: 8 GBGrafická karta: GeForce GTX 780 nebo GeForce GTX 1060 / Radeon R9 290XPaměť grafické karty: 4 GBVolné místo na pevném disku: 50GB

Když si Mafii 3 předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, dostanete nejen hrníček s překvapením a balíček zbraní a vozidel Rodinný úplatek, ale i 30denní předčasný přístup k bezplatnému přídavku Soudce, porota a popravčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama