Hyenas Novinka Hyenas je střílečka od tvůrců Total War a Alien: Isolation

Hyenas je střílečka od tvůrců Total War a Alien: Isolation

Filip Svoboda

Filip Svoboda

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V multiplayerové akci budeme vykrádat vesmírné lodě.

Reklama

Creative Assembly jsou chameleoni herního průmyslu. Studio známé především pro strategickou sérii Total War, ale úspěšné i se survival hororem Alien: Isolation, se tentokrát v područí Segy pustilo do PvPvE FPS Hyenas.

Vývojáři hru představili prvním trailerem a přidali i slušnou dávku podrobností. V Hyenas se střetne pět tříčlenných týmů, které si půjdou navzájem nejen po krku, ale hlavně po lupu. Cílem týmů bude totiž získávat loot z vesmírných lodí. Skupinkám antihrdinů budou škodit i nepřátelé pohánění umělou inteligencí.

Z traileru i slov autorů je zřejmé, že se tentokrát nechtěli brát příliš vážně a sáhli i proto k barevné komiksové a do značné míry šílené stylizaci. Jednotlivé postavy představí vývojáři později, ale zdá se, že budou rozličně orientovány, setkat bychom se mohli s hrdiny zaměřenými na stealth, hackování nebo hrubou sílu.

Při okrádání bohatých, kteří vyráží ze svých domovů na Marsu připravit zbytky civilizace na Zemi o poklady popkultury, se máme setkat třeba s pasážemi v nulové gravitaci.

Hyenas mají vyjít příští rok na PC a obě generace konzolí Xbox a PlayStation. Autoři lákají na alfa testování a upozorňují, že hra nebude free-to-play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama