I Am Alive jen digitální cestou?
I Am Alive Novinka I Am Alive jen digitální cestou?

I Am Alive jen digitální cestou?

Michal Burian

Michal Burian

8

Survivalový horor I Am Alive se potýkal s problémy a podle nejnovějších informací mu Ubisoft moc nevěří a neplánuje ani klasické vydání.

Reklama

Informaci zjistila redakce francouzského magazínu JeuxVideo v rozhovoru s jedním z vývojářů. Ten prozradil, že francouzský vydavatelský dům Ubisoft titulu I Am Alive moc nevěří a nechce riskovat náklady klasického vydání.

I kvůli tomu se mělo vedení Ubisoft rozhodnout vydat I Am Alive pouze digitální cestou prostřednictvím PlayStation Network a Xbox Live Marketplace. Jak to bude s počítačovou verzí, není dosud známo, nicméně je dost možné, že ji Ubisoft vůbec dělat nebude.

Zaměstnanec Ubisoftu dále v rozhovoru vyjasnil jak to s I Am Alive vlastně bylo. Hra byla oznámena v roce 2008. Nejprve se vývoje chopilo studio Darkworks, které následně přenechalo práce internímu šanghajskému tvůrčímu celku Ubisoftu.

Vývoj pokračoval dál, avšak po nějaké době se začalo kompletně od píky. To znamená, že doposud zveřejněné obrázky a trailer z E3 2008 vůbec nevypovídají o tom, jak může I Am Alive v současné době vypadat.

Pro úplnost dodejme, že mluvčí Ubisoftu na dotaz ohledně výše zmíněných informací řekl akorát, že v současné době nemají žádné plány okolo oficiálního oznámení informací o I Am Alive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama