I Am Alive se blíží
I Am Alive Novinka I Am Alive se blíží

I Am Alive se blíží

Michal Burian

Michal Burian

14

Survivalový horor I Am Alive ohodnotila australská klasifikační rada, což dokazuje, že je hra stále ve vývoji.

Reklama

Titul I Am Alive byl hodnocen jako multiplatformní a obdržel klasifikaci s nálepkou od 15 let, protože obsahuje silné násilí.

Klasifikace her probíhá pouze u her, které jsou již těsně před vydáním, takže můžeme očekávat, že během několika příštích týdnů francouzský vydavatelský dům Ubisoft oznámí datum vydání.

V I Am Alive musíte přežít tajemné ničivé síly, které postihly Chicago. Silné zemětřesení toto město kompletně zničilo a vy se vžijete do osoby, jež spoléhá více na sílu vůle a myšlení, než na zbraně a násilí. Všechny vaše kroky budou mít vliv na vyvíjející se příběh. Boj o jídlo a vodu bude nevyhnutelný. Vývojáři slibují nezapomenutelnou atmosféru zničeného velkoměsta a překrásnou grafiku.

I Am Alive nejprve vyvíjelo studio Darkworks, s kterým nebyl Ubisoft spokojen, a tak projekt převzala šanghajská pobočka, která měla v plánu mnohé změny.

Poslední oficiální zpráva zmiňuje, že I Am Alive vyjde v letošním roce pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Některé zdroje zmiňovaly také PC verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama