I am Bread s novou úrovní na motivy Team Fortress 2
I am Bread Novinka I am Bread s novou úrovní na motivy Team Fortress 2

I am Bread s novou úrovní na motivy Team Fortress 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

A to jsme si mysleli, že větší koniny už v simulátoru chleba nezažijeme.

Reklama

Už tak šílený projekt I am Bread od Bossa Studios je nyní ještě šílenější, protože bezplatná aktualizace hry velmi brzy přidá úroveň s tématikou Team Fortress 2. Pokud tedy patříte mezi ty, kteří si simulátor chleba opravdu koupili, nyní můžete s krajícem lézt po postavě spícího Heavyho, odpalovat Soldierovy rakety nebo používat Engineerovy teleporty. Samozřejmě nesmí chybět ani slavný Baloonicorn.

Praštěným nápadům se v Bossa Studios zkrátka meze nekladou. Není to koneckonců poprvé, co si tenhle tvůrčí celek vypůjčil motivy Team Fortress 2, podobné aktualizace se dočkal i populární Surgeon Simulator 2013.

Pokud I am Bread nevlastníte, ale z nějakého důvodu, který si raději nebudeme domýšlet, uvažujete nad koupí, možná nastal pravý čas. Při příležitosti vydání nového updatu seženete hru na Steamu s 50% slevou.

A pokud byste raději chleba proháněli na konzoli, už 25. srpna se můžete těšit na vydání I am Bread na PS4. Tvůrci z Bossa Studios ale myslí i na mobilní hráče, a proto hra časem zamíří i na iOS.

Tyhle praštěné projekty to zkrátka nezřídka dotáhnou daleko. Zbývá otázka, jestli je šílenější samotný nápad na I am Bread nebo skutečnost, že je hra vážně natolik populární, že může vycházet na dalších platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama