I Call of Duty: Black Ops 3 bude mít dedikované servery
Novinka I Call of Duty: Black Ops 3 bude mít dedikované servery

I Call of Duty: Black Ops 3 bude mít dedikované servery

Michal Burian

Michal Burian

11

Stejně jako u předešlých dílů, i u Black Ops 3 si dává Treyarch záležet na PC verzi.

Reklama

Tvůrčí celek Treyarch je mezi Call of Duty komunitou už od dob World at War znám jako tým, který se vždy staral o PC verzi, což zahrnovalo dobrou optimalizaci, kladný přístup k dedikovaným serverům a velké možnosti v nastavení. Nejinak tomu bude v případě Black Ops 3.

O PC verzi Call of Duty: Black Ops 3 se na svém osobním Twitteru rozpovídal ředitel vývoje, který krom jiného potvrdil, že i třetí díl bude mít dedikované servery pro všechny módy. Dále bude možnost nastavit si FOV slider a podle jeho názoru nebude uzamčena frekvence snímků za sekundu, pouze v multiplayeru by hranice mohla být nastavena na 200 fps. Tak to alespoň bylo u Black Ops 2 a je otázka, jak to bude v případě BO3.

Už od neděle také víme, že PC verze bude podporovat 4K rozlišení. Grafika hry zatím nedělá nijak oslňující dojem, takže je otázka, k čemu 4K reálně bude, ale počítá se s ním.

Že to Treyarch s PC verzí Black Ops 3 myslí vážně, dokazují nedávno zveřejněné minimální hardwarové požadavky a skutečnost, že demo singleplayeru, které mohli hrát vybraní novináři na nedávném preview eventu, běželo na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama