I konzoloví hráči se dočkají bonusů za koupi Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales Novinka I konzoloví hráči se dočkají bonusů za koupi Thronebreaker: The Witcher Tales

I konzoloví hráči se dočkají bonusů za koupi Thronebreaker: The Witcher Tales

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Bonusy zahrnují soundtrack, mapu, koncepty, artbook, komiks nebo položky pro Gwent.

Reklama

Thronebreaker: The Witcher Tales (recenze) vychází na PS4 a Xbox One už 4. prosince. Dosud nicméně nebylo jasné, jestli konzoloví hráči dostanou v případě koupě alespoň podobně bohaté bonusy, jaké doprovází již dostupnou PC verzi, původně vydanou přes GOG.com a později i přes Steam. Nyní je ale jisté, že odpověď zní ano.

Když si koupíte Thronebreaker. The Witcher Tales na konzoli, dostanete přístup ke stejným digitálním bonusům, jaké najdete na GOG.com. Jedná se o soundtrack, anglickou verzi artbooku Gwent: Výtvarné umění zaklínačské karetní hry, anglické vydání komiksu Fox Children (Liščí děti), sadu konceptů, mapu Lyrie, 2 tituly a avatary pro Gwent: The Witcher Card Game a pět soudků s prémiovými kartami, opět pro Gwent. I ten na konzolích vychází v plné verzi 4. prosince.

Přístup k bonusům má však na konzolích pár háčků. Samozřejmě platí, že vše, co dostanete pro Gwent, bude k dispozici pouze na stejné platformě, na jakou Thronebreaker kupujete, a pod stejným účtem. I na PS4 a Xboxu One však potřebujete účet GOG.com, bez něhož se k bonusům nedostanete. Pro přístup ke komiksu Liščí děti navíc budete potřebovat účet na webu společnosti Dark Horse, na němž pak Fox Children najdete.

Jedná se tudíž o podstatný rozdíl oproti PC verzi, v jejímž případě je komiks ke stažení v PDF s drobným vodoznakem, zatímco stránky Dark Horse podporují pouze prohlížení přímo na webu nebo v příslušné mobilní aplikaci. Forma se tedy občas liší, ale přesto se mohou majitelé konzolí oproti několika předešlým projektům CD Projektu RED těšit z obsahově shodných bonusů jako PC hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama