I letos se dočkáme WRC od Milestone
WRC 4 Novinka I letos se dočkáme WRC od Milestone

I letos se dočkáme WRC od Milestone

Michal Burian

Michal Burian

30

S novou kariérou, vysokými grafickými detaily, skutečnými in-game zvuky, měnící se světelné podmínky či nové efekty počasí.

Reklama

Italské studio Milestone ve spolupráci s vydavatelskou společností Bigben Interactive i na letošní říjen chystá oficiální závodní hru WRC FIA World Rally Championship. Čtvrtý díl je plánován pro PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 a Windows PC.

Podle tiskové zprávy nabídne WRC 4 nové úžasné směsice prvků s vysokými grafickými detaily a skutečné in-game zvuky. Tohoto vylepšení prý vývojáři dosáhli díky zpětné vazbě od komunity. Mezi hlavní vlastnosti čtvrtého dílu patří licence WRC, vzrušující herní zážitek, dostupnost pro nováčky a dynamičtější a konkurenceschopnější on-line herní mód.

Nově se v této závodní sérii předvedou měnicí se světelné podmínky, nové efekty počasí v závislosti na jednotlivých tratí, zbrusu nová kariéra, realistické prvky a 3D prostředí. Kariéra bude kompletně změněna a ještě více by měla tlačit na hráče, aby předvedl své zkušenosti v rallye závodech.

Stejně jako předešlé díly, i WRC 4 nabídne všechny závody v kalendáři WRC 2013, kompletní seznam předních týmů WRC, včetně jezdců. Kromě toho dojde i k vylepšení enginu Spikengine, který se poprvé předvedl v loňském roce.

Další detaily se dozvíme za necelý měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama