I přes rozpačité recenze vzniká pokračování Ride
Ride 2 Novinka I přes rozpačité recenze vzniká pokračování Ride

I přes rozpačité recenze vzniká pokračování Ride

Michal Burian

Michal Burian

4

Pochlubí se velkým výběrem motorek a herních módů.

Reklama

Italské studio Milestone, které si udělalo jméno značně průměrnými závodními hrami, se do vývoje pořádně opřelo a aktuálně chystá hned několik titulů. Již 17. června od nich vyjde Valentino Rossi: The Game a v průběhu téhož měsíce ještě Ducati - 90th Anniversary The Official Videogame, kde se projedete po pěti tratích v 39 různých modelech motorek značky Ducati - ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One.

To ale není vše. Během podzimu letošního roku se na pultech obchodů objeví pokračování závodů Ride. První díl z loňského března byl přijat velmi rozpačitě a vysloužil si velmi průměrná hodnocení. I přesto v Milestone usilovně pracují na jeho nástupci. Ten se má pochlubit velkým výběrem motorek (vybírat budete z 200 modelů v 15 kategoriích) a projedete se po 30 různých tratích rozdělených do 7 kategorií.

Svůj jednostopý stroj si budete moci různě přizpůsobit, na výběr má být až 1200 všelijakých dílů. Chybět potom nebudou klasické herní módy společně s kampaní, multiplayerem a hardcore zážitkem. Hlavní inovací má být vztah mezi jezdcem a motocyklem, zahrnutí tratí jako Nordschleife či Northwest 200 a prý vylepšená grafika a fyzikální model.

Ride 2 vyjde na podzim 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zatím se podívejte na teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama