I Rise of the Tomb Raider využije Xbox One X
Rise of the Tomb Raider Novinka I Rise of the Tomb Raider využije Xbox One X

I Rise of the Tomb Raider využije Xbox One X

Michal Burian

Michal Burian

10

Jaká vylepšení čekají Laru Croft na Xboxu One X?

Reklama

Pokračování nebojácné Lary Croft zatím na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem oznámeno nebylo. Místo toho společnosti Crystal Dynamics a Square Enix potvrdily, že se poslední díl pojmenovaný Rise of the Tomb Raider dočká podpory výkonnější konzole Xbox One X.

Na úpravách pro Xbox One X pracuje studio Nixxes Software, které připravuje vizuální a technické vylepšení. Po vzoru PlayStation 4 Pro verze si na Xboxu One X budete moci vybrat z režimů, které vám budou nejvíce vyhovovat. První možností je nativní rozlišení 4K. Zaměřit se můžete ale také na obohacení grafiky, prý s ohromujícím upgradem. Poslední možnosti je co nejvyšší frekvence snímků za sekundu.

Nové technologie u Xbox One X verze Rise of the Tomb Raider zahrnují podporu HDR pro živější barvy, prostorovou podporu zvuku (včetně Dolby Atmos pro 3D audio), vylepšené textury pro Laru Croft, NPC a prostředí a v neposlední řadě vylepšený anti-aliasing pro realistické detaily.

Pokud vlastníte Xbox One verzi Rise of the Tomb Raider a koupíte si konzoli Xbox One X, tak si aktualizaci stáhnete zdarma.

Xbox One X vyjde 7. listopadu za 13 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama